L’EMPERADOR

Manual d’instruccions per escalar una muntanya» (Mesdemil 2017) va ser el primer llarga durada del grup, el qual els va col·locar en boca de tot el món, finalistes de ViniloValencia 8.0, semifinalistes del Sona la Dipu 2017, semifinalistes Proyectodemo 2017 (Radio3), guanyadors del concurs l’escenari d’Altea, semifinalista concurs Gramola de Keith i després de presentar-lo a llocs com Granada Sound, Interestelar Sevilla, Festival de les arts, Deleste Festival, Fira B , etc, L’emperador torna a la càrrega amb el seu segon disc «La gran aventura» (Primavera d’hivern 2019) enregistrat al Juny de 2018 als estudis Elefante de València pel productor Carlos Hernández Nombela (Los planetas, Triangulo de amor bizarro, Viva Suecia, LHR, etc). 

El títol del disc encercla i abriga les deu cançons que el formen. Deu cançons que parlen de la vida, del perdó, dels records, de les indecisions, de les relacions, de les coses essencials, un disc carregat d’atmosferes que entrelliguen les cançons i que mostren el camí clarobscur de l’existència. Al disc col·labora Jorge Martí, líder del grup La Habitación Roja, posant veu a «Cel del sud».

La gran aventura es podrà aconseguir en cd digipack a partir del gener de 2019, a més estarà disponible a totes les plataformes digitals. La portada del disc ha estat a càrrec de Juan Alcalá il·lustrador de Granada. La presentació del disc serà el 23 de Març de 2019 a la sala Loco Club de València.

Solicita información

6 + 7 =

Webs Amigas