GENER

GENER · CANTE EL COS ELÈCTRIC

Després d’un primer disc (El temps del llop, Mesdemil 2014) que els va posar en la primera línia de l’escena musical valenciana i d’un segon disc (Oh, germanes!, Mesdemil 2016) avalat per crítica i públic que va aconseguir projectar-los pels millors escenaris estatals (Vida Festival, FIB, Festival de les Arts…) GENER torna a la càrrega amb un tercer disc vibrant, enregistrat una vegada més als estudis de Paco Loco.

El quintet valencià pren el títol del llarg poema de Walt Whitman, Cante el cos elèctric, per compondre un collage pop de dotze talls sobre les relacions humanes en l’era de la hiperconectivitat. Renunciant a qualsevol judici de valor definitiu, les cançons desfilen en xicotets compartiments estanc. Com en la línia de temps d’una xarxa social qualsevol, allò banal conviu amb allò essencial, les revelacions quotidianes conviuen amb les cadenes que ens imposem, les crisis personals i amoroses amb gats ballant a les pantalles, els viatges espacials amb els show-talents i el tumult amb la soledat.

Cante el cos elèctric (RiuSec, 2018) estarà disponible en plataformes, cd digipack i vinil a partir de la tardor de 2018. El llançament del disc, amb portada i pòster desplegable a càrrec de Victor Puchalsky, vindrà acompanyat del lliurament del videoclip El riu que no torna, dirigit novament per Podenco (Greenday, Bad Religion, Mike Shinoda…) i Carlos Aparicio. La presentació oficial tindrà lloc el dissabte 19 de gener del 2019 a la Sala Moon de València, data que suposarà l’inici de gira.

Solicita información

8 + 8 =

Webs Amigas